Jaren geleden is Vosca ooit begonnen met het maken van de classic zonneklep voor een oldtimer. Naar de vele positieve reacties en vragen voor meerdere merken zijn we doorgegaan om nog voor andere merken auto’s de classic zonneklep te ontwikkelen.

Zo kwam ook de vraag bij Vosca of we voor de 4×4 terreinwagens en de bestelbussen een zonneklep konden ontwikkelen. Dit was een goed idee maar we vonden wel dat dit dan een stoerder model moest zijn en zodoende zijn we toen met een heel nieuw model gekomen voor deze auto’s. We hebben inmiddels al voor veel modellen auto’s een mooie zonneklep mogen maken.

Deze zijn niet in de prijs mee berekend i.v.m. diversen verschillende landen en worden achteraf automatisch berekend.

Onze prijzen zijn inclusief btw in onze webshop.

We hebben 4 verschillende kleuren andere kleuren eventueel op aanvraag.
blauw groen rood smoke

Zonnekleppen voor diversen type auto’s die niet vermeld staan in onze webshop zijn misschien wel leverbaar voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen.

Wij als Vosca kunnen u geen garantie geven voor wasstraat, dit in verband met de vele verschillende wasstraten en daarom zeggen wij; niet doen!

Alle zonnekleppen worden verzonden compleet met montage materiaal en montage handleiding.

Alle zonnekleppen worden bij ons op bestelling gemaakt bij VOSCA en kunnen daarom niet retour worden genomen.

Deze is zelf te doen – Of op afspraak bij ons in werkplaats – Of op locatie maar dit is dan altijd in overleg.

 

Wij als Vosca proberen alle zonnekleppen binnen ± 20 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen.

Wij adviseren altijd bij alle leveringen direct te controleren op breuk/schades of correcte levering van bestelde materiaal anders graag meteen melden.

Alle leveringen/orders worden betaald vooraf productie.

Alle zonnekleppen met een hoogwaardig metaal frame en rvs onderdelen zijn compleet voorzien van een poedercoat, dit om een goede jarenlange kwaliteit te behouden voor diversen weersomstandigheden. Ook het acrylaat heeft een goede kleurvastheid en is UV bestendig.

Alle zonnekleppen worden gecontroleerd voor ze worden ingepakt en verzonden. Mocht er toch een probleem zijn, laat het ons dan direct weten. Wij als Vosca zullen dit voor u altijd op een gepaste manier proberen op te lossen.

Als er een schade is opgetreden tijdens transport neemt u dan gelijk contact met ons op. Graag ontvangen wij daar ook foto’s van, zodat wij de schade zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen, u mag dit naar ons emailadres sturen: info@vosca.eu.

Stuur ons een e-mail: info@vosca.eu.

[/accordion]